joi, 23 octombrie 2008

Inner and outer space.

Mi-am permis o pauza destul de mare (de la scris) dar iata ca am revenit la blogul meu ( zilele acestea am incercat sa imi dau seama de ce l-am creat ; am ajuns la concluzia ca aveam nevoie de un surogat, de un fel de jurnal, pentru ca niciodata nu am posedat suficienta auto disciplina pentru a ma implica in mod constant intr-o astfel de activitate) . Revenind la ce am facut zilele astea , pot afirma ca nu am irosit timpul ci l-am fructificat la maxim. Cum asa?
In primul rand , am avut parte de un lant de revelatii placute care mi-au rasturnat anumite principii, si au cladit idei noi si concepte mai solide. Am renuntat ( cu placere as putea zice) la prejudecati ( nu multe la numar, anyway) , asa ca pot spune ca m-am maturizat. Aparent , cel putin.
Doi la mana, am reconstruit cu mari eforturi, o parte infima din trecut, un mic back to origins. Ideea este ca simteam ca esenta mea, personalitatea si restul elementelor ce ma definesc se diluasera si se intepartasera prea mult de finalitatea lor fireasca. Desigur , am indreptat aceasta nefericita situatie, cat de bine am putut. M-am intors in locul in care totul a pornit, mi-am vazut zilele derulandu-se ca un film vechi, am identificat greselile majore, si le-am reparat in mare parte.
In final, vreau sa fac o promisiune ( mai mult sau mai putin :))) solemna, un nou blog , cu un subiect specific. Nu o sa va zic despre ce e vorba, va las imaginatia sa lucreze.
VIVA LA REVOLUCION!

Niciun comentariu: